Mad og ernæring

Dette fagtema er for dig, der påtænker at uddanne dig indenfor mad og ernæring, til eksempelvis ernæringsassistent, kok, bager, køkkenmedhjælper eller slagter.

Du har interesse for:

  • At udvikle personlige og sociale kompetencer med relevans for opgaven i køkkenet
  • At udforske og eksperimenterer med madkunstens mange facetter
  • At lave og tilberede mad
  • At få kendskab til hygiejne principper og nødvendigheden heraf
  • At samarbejde og kommunikere konstruktivt om et fælles mål.

Du vil bl.a. få viden om og læring i:

  • Ernæring og kost til forskellige målgrupper
  • Forskellige typer af råvarer, deres anvendelse og egenskaber
  • Service og værtskab
  • Brugen af køkkenredskaber og maskiner
  • Samarbejde og trivsel på arbejdspladsen
  • Sundhedsfremme igennem ernæringsprincipper
  • Relevant fagsprog.

Du vil opleve en praksisnær undervisning, hvor den teoretiske læring bliver trænet og afprøvet i køkkenet. Du vil opleve et læringsmiljø, der vægter trivsel og udvikling, og at vi lærer, mens vi arbejder i trygge, involverende og praksisnære arbejdsfællesskaber.

Thrane.nu
  • CVR: 39815524
  • EAN nr.: 5798000561755
  • Sikker post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Tlf: 2555 5600
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.