Dette fagtema er for dig, der påtænker at uddanne dig indenfor mad og ernæring, til eksempelvis ernæringsassistent, kok, bager, køkkenmedhjælper eller slagter.
Du har interesse for:
- At udvikle personlige og sociale kompetencer med relevans for opgaven i køkkenet
- At udforske og eksperimenterer med madkunstens mange facetter
- At lave og tilberede mad
- At få kendskab til hygiejne principper og nødvendigheden heraf
- At samarbejde og kommunikere konstruktivt om et fælles mål.
Du vil bl.a. få viden om og læring i:
- Ernæring og kost til forskellige målgrupper
- Forskellige typer af råvarer, deres anvendelse og egenskaber
- Service og værtskab
- Brugen af køkkenredskaber og maskiner
- Samarbejde og trivsel på arbejdspladsen
- Sundhedsfremme igennem ernæringsprincipper
- Relevant fagsprog.
Du vil opleve en praksisnær undervisning, hvor den teoretiske læring bliver trænet og afprøvet i køkkenet. Du vil opleve et læringsmiljø, der vægter trivsel og udvikling, og at vi lærer, mens vi arbejder i trygge, involverende og praksisnære arbejdsfællesskaber.